Assassin's Creed: Origins ne zaman çıkacak? Konusu nedir?


Gün geçmiyor ki Assassin's Creed: Origins hakkında yeni iddialar ortaya atılmasın.Daha önce görseli sızdırılan oyunun şimdi de çıkış tarihi sızdırıldı.Şirket bunu bir pazarlama yöntemi olarak mı kullanıyor bilinmez ama oldukça can sıkıcı bir hâl almaya başladığını söyleyebiliriz.Assassin's Creed: Origins oyununda serinin önceki oyunlarına nazaran çok daha iyi ve etkili bir dövüş sistemi bulunuyormuş ki oyuncular gerçek dövüş hissini yaşayacaklarmış. Ayrıca oyunda oynanabilir Ba Yek ana karakterimiz dışında bir karakter daha olacakmış ve seviye atlama, yeni ekipman geliştirme sistemleri ile bu iki karakteri de kişisel isteklerimiz doğrultusunda geliştirebileceğiz.

Oyun içerisinde oyunculara yön gösteren küçük harita değil, ufak bir pusula olacak ve oyun içerisinde Memfis ve İskenderiye gibi önemli şehirler de yer alacak. Yine ilk başlarda sızdırılan bilgiye göre oyunda kartal mekaniği yer alacaktı ki yine Reddit kullanıcısına göre bu sızıntı doğru. Yani kartal mekaniği oyunda yer alacak. Tamamen geliştirilmiş yapay zeka ürünü olan NPC'ler, gece/gündüz döngüsüne uyarak günlük işlerini yapacaklar. Düşmanlarımızla dövüşüyor iken bir tür adrenalin barımız olacak ve bu bar dolduğu zaman kritik vuruşlar yapabileceğiz. Tıpkı The Witchr 3: Wild Hunt'da olduğu gibi AC: Origins'de de su altında gizli hazineler olacak. Su altındaki mağaralarda, batan gemilerde vs. hazineler arayabileceğiz. Ubisoft oyun içerisindeki seviyeyi maksimum 40 olarak belirlemiş durumda. Yani en fazla 40 levele ulaşabileceğiz ve kendimize ait özel ekipmanlar geliştirebileceğiz. Ayrıca oyunda ''Efsanevi'' ekipmanlar da bulunacak. Tabii ki Assassin's Creed serisinin olmazsa olmazı bulmacalar. AC: Origins'de de biz oyuncular oldukça bol bulmacalar çözeceğiz. Oyunda üç ayrı yetenek ağacı bulunacak. Seer (Kahin), Warrior (Savaşçı) ve Hunter (Avcı) oyuncular bu üç yetenekte karakteri geliştirebilecekler. Ayrıca söylenene göre oyunda bolca Arena gladyatör dövüşleri olacak ve biz de bu dövüşlere katılabileceğiz.

Bütün bu bilgileri sızdıran Reddit kullanıcısı bir de son olarak oyunun çıkış tarihini açıkladı. Sızıntıya göre oyun 27 Ekim 2017 tarihinde raflardaki yerini alacak.Peki sizin oyundan beklentileriniz neler?
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder