Need For Speed Payback ve Fiyatı Duyuruldu


Son yıllarda bir türlü oyunculara beklediğini veremeyen ve eski görkemli günlerinden uzak kalan Need For Speed serisi, geçtiğimiz hafta yeni oyunun sinyallerini vermişti. Bugün de resmi olarak duyurusu yapılan yeni NFS oyunun ismi Need For Speed Payback olarak belirlenmiş.

Most Wanted'da olduğu gibi hikaye ağırlıklı bir yarış deneyimi sunacak gibi gözüken yeni NFS, ayrıca yalnızca sokaklarda değil, toprak üstünde de bizlere yarış deneyimi sunacak gibi gözüküyor. Ayrıca artık hem sabah, hem de akşam yarışları da yapabileceğiz. Need For Speed Payback, 10 Kasım'da raflardaki yerini almış olacak

İşte yeni NFS Payback'in ilk oynanış videosu


Oyun grafik ve hikâyesi açısından da oldukça doyurucu olacağa benzeyen oyunun fiyatı maalesef cep yakacak türden. An itibariyle Xbox Store, Playstation Store ve Origins üzerinden ülkemizde satışa sunulan oyunun indirimsiz etiket fiyatları platforma göre değişiklik gösteriyor. Origin üzerinden oyunun normal sürümü 238 TL olarak gözükür iken  Deluxe Edition sürümü ise 317 TL olarak gözüküyor.

Şayet oyunu Playstation 4'de oynamak istiyorsanız Playstation Store üzerinden oyunun normal sürümüne 269 TL ve Deluxe Edition sürümüne ise 309 TL vermek zorundasınız. Ama yok ben Xbox One üzerinden oynayacağım derseniz ve EA Access üyesi iseniz Xbox Store üzerinden oyunun normal sürümünü 242 TL'ye Deluxe Edition sürümüne ise 328 TL'ye sahip olabilirsiniz. Fakat bir EA Access üyesi değil iseniz oyunun normal sürümüne sahip olabilmek için 269 TL ödemelisiniz. Deluxe Edition sürümü için ise 345 TL gibi bir rakamı gözden çıkarmalısınız.Bizce çok fazla sizce?
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder